Reviews from Ookini Nijmegen

Recent reviews

5.0
Peeters
13 April 2024

Het was heerlijk. En ondanks de flinke afstand was alles heerlijk en nog warm.

Maarten
7 April 2024
Derk
5 April 2024

Net als de vorige keer weer erg lekkere sushi. De vis is vers en zacht, en hebben een voldoende omvang (geen kleine flutstukjes). De rijst is ook goed, evenals de service.

Theo
24 March 2024

Mooi op tijd en heerlijk gegeten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jelle
23 March 2024

Top kwaliteit, vriendelijk personeel, niet te overvolle bakjes zodat sauzen of verschillende smaken elkaar raakte. Ik bestel zeker nog eens!

Antoon
22 March 2024
Edward Bartels
17 March 2024

Vers, smakelijk en super snel bezorgd👍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

HP van Velthoven
9 March 2024

Zoals gewoonlijk…. G E W E L D I G

Derk
3 March 2024

Hele lekkere sushi. Echt goede kwaliteit. Beter dan van andere sushirestaurants in het centrum die ook bezorgen. Bestelling kwam wel 25 minuten te laat, terwijl we ruim van te voren hadden besteld. Wel zat er een extraatje bij, dat maakte het wachten ook weer goed.

Noortje
2 March 2024

Altijd goed, altijd snel en (bijna) altijd iets extra’s er bij 😍

Vermeulen
26 February 2024

Heerlijk gegeten, dank.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Inez Schreurs
24 February 2024

En heel hartelijk dank voor dat lekkere extra cadeautje

Marieke
22 February 2024

Perfect!

Emma
22 February 2024

Was weer heerlijk!

Berbke
11 February 2024
L.
10 February 2024

Vers en super lekker.Bestel hier vaker. Bedankt voor het bedankje.

Anoniem
5 February 2024
Zoë
1 February 2024

Lekkere sushi en snel geleverd ondanks de wat verdere bezorgafstand. Top service!

Hans-Peter
28 January 2024

Zoals altijd….. GEWELDIG

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Manon
25 January 2024

Het was oprecht allemaal super lekker!!

Berbke
20 January 2024

Wederom erg goed!

HP
20 January 2024

Vers, overheerlijk, perfect!!!

Jurgen Claassen
15 January 2024

Het was erg lekker, alleen jullie waren de soja-saus vergeten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Koster
2 January 2024

Was weer heerlijk. Bedankt voor de verrassing en snelle levering!

Edward
30 December 2023
Rob Gesthuizen
24 December 2023

Weer fantastisch verzorgd en super kwaliteit

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

D
23 December 2023
Berbke
2 December 2023

Voor de 2e keer besteld en heel erg goed!

Noortje
26 November 2023

Ookini is de beste in Nijmegen 🥰 altijd goed, vers en je krijgt er vaak iets extra’s bij (had nu drie flamed sake nigiri’s gratis!)

Romy
21 November 2023

Sushi was lekker, zeewier was een beetje taai bij de handrol’s

Clarissa
5 November 2023

Heerlijk!

Susanne
4 November 2023

Poke a bowl en sushi was weer heerlijk. Altijd lekker eten.

Marieke
28 October 2023

Zo attent dat er vaak een briefje bij zit met wat extra sushi! Altijd lekker bij Ookini

Richie van Coesant
28 October 2023

Eten heerlijk maar bezorger bleef beneden staan.

Rosa
16 October 2023

Goede service, vriendelijk en heerlijke sushi!

R. Peeters
16 September 2023

Alles was weer super lekker. Tot de volgende keer!

Berbke van Ginneken
16 September 2023

Eerste keer besteld bij Ookini en zeer tevreden! Vis was echt heel vers, bezorging op tijd en we kregen zelf wat extra’s bij onze bestelling. Volgende keer bestellen we weer bij Ookini :)

Lotte
30 July 2023
Suzanne
27 July 2023
Ursula
26 July 2023

Netjes op tijd! Was weer super lekker! Bedankt voor de verrassing!

Martijn
23 July 2023

Belangrijk: rijst en vis van goede kwaliteit!! Kreeg een cola van het huis. Erg aardig. Bij voorkeur hadden we iets meer en wat sterkere wasabi ontvangen. Gaan vaker hier bestellen.

Rob
23 July 2023
Sandra
18 July 2023

We hadden 2 poke bowls besteld (1 poke Sashimi en 1 poke Maguro). Helaas kregen we ipv de poke Maguro een poke zalm. Omdat ik niet van zalm houd, heb ik hem niet opgegeten want alles smaakte naar zalm. Jammer, want het is zonde vh geld en ik had geen poke bowl waar ik wel zin in had. Mijn man vond zijn poke bowl overigens erg lekker.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

M
15 July 2023

Vers, snel en vrij van sesam, zoals gevraagd

D
15 July 2023

Altijd top. Snel en heerlijk!

Ed
1 July 2023

Prima. kwaliteit alleen wat weinig wasabi erbij gekregen. Ook sojasaus was niet zo veel.

Pieter van Luijk
30 June 2023
Floortje
30 June 2023

Prima sushi, ook glutenvrij!

Peeters
8 June 2023

Het was weer genieten van de heerlijk sushi en warme snacks.

Marieke
28 May 2023

Geen alles was top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Steven
27 May 2023

Heerlijke sushi en echt goede jakatori stokjes en snel geleverd. Aanrader

papavoine
24 May 2023

fijne service, de kadootjes zijn leuk en lekker

C
23 April 2023

Goed!

D
14 April 2023
c.wijgerse
2 April 2023

Sushi was goed jammer dat er geen unagi bij was ,kan ik ook andere sushi bestellen zonder of minder komkommer omdat ik komkommer minder lekker vindt maar verder was het erg lekker gr.c.wijgerse n.b ben al heel lang klant bij jullie ook al toen Jesse er was waar ik een goed kontakt mee had en mij hielp met de bestelling gr

Wendy
30 March 2023

Het was weer heerlijk! We hebben er weer van genoten

Anouk
29 March 2023

Wij zijn groot fan van de sushi van Ookini. Voor het eerst pokebowls besteld en ook die zijn ook top!!

Rood
21 March 2023

We waren ernstig verrast toen de bestelling 5 kwartier te vroeg werd bezorgd. Heel jammer omdat er ook warme gerechtjes bij zaten die we uiteindelijk koud konden opeten. Ik begrijp dat een bestelling door drukte ietsjes kan afwijken van de gewenste bezorgtijd, maar ruim een uur te vroeg valt wel buiten die marge. Wij konden ook echt niet eerder gaan eten. Er zaten ook warme gerechtjrs bij die we uiteindelijk dus koud konden opeten. Ik ben al jaren klant van Ookini en vond de kwaliteit deze keer ook tegenvallen. Echt jammer!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kiki
12 March 2023
Iris
5 March 2023

Super lekker en op tijd

R. Peeters
26 February 2023

Ondanks de afstand waren de warme gerechten nog warm. En zoals altijd was alles weer overheerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Geraldine
25 February 2023

Snelle en vriendelijke bezorging. Betreft het eten, 2 soorten rollen vielen direct uit elkaar. Volgende keer iets minder vulling wellicht. Super attent briefje en extratje erbij!

Nicky
21 February 2023

Altijd lekker, bedankt voor het extraatje!

Jolein Rademakers
18 February 2023

Stipt op tijd! Iets extra's erbij gekregen en het was weer heerlijk! Prijs vind ik wel hoog maar dat is overal tegenwoordig. De kinderen genieten er ook volop van!

L.
18 February 2023

Was weer heel goed en sashimi zalm ook weer heerlijk.

Linda
14 February 2023

Was weer super! Dank je wel voor de attentie.

Emma
8 February 2023

Bestelling was snel bezorgd en het was weer erg lekker! Absolute aanrader!

Antoon
29 January 2023
Chantal
27 January 2023

Het was weer heerlijk, royale portie, snel bezorgd. Altijd fijn bij ookini

Lianne de Bruijn
23 January 2023

Heerlijk en vers! Zoals het hoort. Bezorging kwartiertje later dan verwacht, maar je krijgt hiervoor netjes een mail! Ook wat extra sushi gekregen bij mijn bestelling. Ga zo door

Margriet
21 January 2023
D
20 January 2023
Richard Peeters
15 January 2023

Zoals altijd weer top. Een tijdje werd hier niet meer bezorgd. Gelukkig nu wel weer bezorging mogelijk in deze regio. Meteen gebruik van gemaakt.

Margriet
15 January 2023

Helemaal prima, alleen heb ik nu meerdere keren de flamed-salmon nigiri besteld en de gewone zalm nigiri gekregen. Kan gebeuren, maar is nu al een paar keer gebeurd. Graag goed op letten :)

Dani
12 January 2023

Wow 🤩 super snelle bezorging. Sushi was heerlijk en nog lekker warm.

Rene
9 January 2023
Esra van den Broek
7 January 2023

Altijd fantastisch! En ook lief dat we de laatste tijd altijd wat extra krijgen :)

Eefke
7 January 2023

Sushi heel erg lekker en vers. Ook wat spontane lekkere extraatjes gekregen bij onze bestelling, werd erg gewaardeerd

Nicky
5 January 2023

Heerlijk! En bedankt voor het extraatje :)

Sophie
31 December 2022

Weer heerlijk, goed verzorgd en precies op tijd. Heel blij ook met de duidelijke imgredienten weergave op site/app ivm allergenen.

Jasper
30 December 2022

Heerlijk en top service

Rinske
29 December 2022

Het lijkt wel of de sushi kleiner en de sashimiplakjes dunner zijn geworden. Verder is de kwaliteit nog steeds vers en goed.

Emil
26 December 2022
Rob Gesthuizen
24 December 2022

Keurig op tijd bezorgd, Mooi verzorgde bestelling, Kwaliteit perfect, Prijs zeer acceptabel

Died
24 December 2022

Prima Sushi Goede prijs kwaliteit

Tom
19 December 2022
S
15 December 2022
Frijke
3 December 2022

Lekkere sushi, aardig personeel, goede prijs kwaliteit verhouding!

Margriet
3 December 2022

Graag geen plastic gras meer tussen sushi, voor de rest was de sushi lekker en op tijd bezorgd. Nooit klachten over Ookini!

Chantal
1 December 2022

Heerlijk eten, snelle bezorging

Jimmy
23 November 2022

Helemaal geweldig weer! Top kwaliteit en snel! Dank voor de kleine extra met briefje! Ga zo door Ookini! Wij bestellen weer snel 😁

Margriet Klein
20 November 2022
Nina
20 November 2022

Snel, goed eten en super vriendelijke mens. Ook relatief lagere prijs dan anderen maar kwaliteit is er niet minder om!! Top!

Floor
19 November 2022

Sushi was heel lekker maar ruim een uur te laat....

nvt
13 November 2022
M
9 November 2022

Royaal te laat (meer dan een half uur)!

L. Anoniem
6 November 2022

Was weer vers en erg lekker. Het was druk en waren later maar heel netjes gebeld dat het wat later werd dan gevraagde tijd. Paar extra sushi erbij. Toppie

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hans-Peter
30 October 2022

Iets te laat maar ooooooh zo lekker. Pure verse sushi 🍣 een genot!!!!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Astrid
30 October 2022

Bezorging was zelfs 15 minuten eerder!

Roos
28 October 2022

Ruim op tijd bezorgd. Heerlijke sushi, echt genoten! Zelfs wat extra gekregen, top. Kleine tip: verse gember is echt lekkerder dan uit een zakje en sojasaus was wat weinig. Verder absolute aanrader!