Reviews from Ookini Nijmegen

Recent reviews

5.0
Jimmy
23 November 2022

Helemaal geweldig weer! Top kwaliteit en snel! Dank voor de kleine extra met briefje! Ga zo door Ookini! Wij bestellen weer snel 😁

Margriet Klein
20 November 2022
Nina
20 November 2022

Snel, goed eten en super vriendelijke mens. Ook relatief lagere prijs dan anderen maar kwaliteit is er niet minder om!! Top!

Floor
19 November 2022

Sushi was heel lekker maar ruim een uur te laat....

nvt
13 November 2022
M
9 November 2022

Royaal te laat (meer dan een half uur)!

L. Anoniem
6 November 2022

Was weer vers en erg lekker. Het was druk en waren later maar heel netjes gebeld dat het wat later werd dan gevraagde tijd. Paar extra sushi erbij. Toppie

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hans-Peter
30 October 2022

Iets te laat maar ooooooh zo lekker. Pure verse sushi 🍣 een genot!!!!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Astrid
30 October 2022

Bezorging was zelfs 15 minuten eerder!

Roos
28 October 2022

Ruim op tijd bezorgd. Heerlijke sushi, echt genoten! Zelfs wat extra gekregen, top. Kleine tip: verse gember is echt lekkerder dan uit een zakje en sojasaus was wat weinig. Verder absolute aanrader!

Skadi van Hemert
25 October 2022

Heerlijke poke bowls. Begreep van de bezorger dat hij niet wist of de fooi (online) ook naar hem toe ging. Hoop dat wel dat fooi gedeeld wordt

Anne
22 October 2022

Bestelling werd al snel bezorgd en was van goede kwaliteit. We hadden (te) ruim besteld, dus best wat over.

Sophie
21 October 2022

Heerlijke verse sushi, eerlijke prijzen en vriendelijke service. Beste sushi van Nijmegen!

Noortje
17 October 2022

Altijd top en wat extras er bij 🐝

Isabel
17 October 2022

Super sushi. Heel blij

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ankie Steppe
16 October 2022

Smaakt elke keer weer lekker, ruim voldoende en dat extraatje is elke keer een leuke verrassing

Tom
16 October 2022
HP
15 October 2022

Lekkere verse sushi….. wat wil je nog meer!!!

Emilie
14 October 2022

Lekkere poké bowl en snel geleverd. We kregen ook gratis sushi van het huis erbij. Top service!

Maria
13 October 2022
Sushi
13 October 2022
Charlotte
9 October 2022

Het was weer prima!

Maaike
8 October 2022
Jolein Rademakers
7 October 2022

Super service!

Christine Van Weynsbergen
6 October 2022

Heel attent zat er een extraatje bij. Was heel lekker.

Margriet
3 October 2022
Susanne
2 October 2022

Wederom weer super lekker gegeten! altijd goed verzorgd en zelfs met gratis extra sushi en drinken.

R. Peeters
1 October 2022

Gewoon weer super als altijd!

Nicole
1 October 2022

Jammer dat de stukken komkommer steeds groter worden en de stukjes vis en avocado kleiner. Ook vind ik het echt belachelijk dat er €0,10 in rekening wordt gebracht voor een plastic tasje terwijl het in een papieren tas zit. Als het echt een plastic tas zou zijn prima maar nu betaal je voor niks. €0,10 per bestelling die ze gratis verdienen

Marieke
25 September 2022

Lekkere sushi, goede bezorging en al 4 keer een extraatje erbij! Goede ervaring dus

E. Lindhout
19 September 2022

De bestelling werd een uur te vroeg bezorgd (17:00 ipv 18:00), ik was gelukkig net thuis. een kwartier eerder of later, geen probleem maar een uur!?

Noor
18 September 2022

Altijd top! Snel bezorgd, lekker, en extra nigiri gekregen :)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

S.
5 September 2022
Iris
30 August 2022

De sushi was twee uur te laat, we hebben gebeld met het restaurant nadat het drie kwartier te laat was en kregen te horen dat het onderweg was. Weer een uur later nog niks ontvangen en weer gebeld en bleek dat het toen onderweg was. We werden dus niet veel wijzer. En uiteindelijk dus dik twee uur moeten wachten op ons eten. Toen het eten er was waren de warme gerechten helaas koud.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Liesbeth Spruijt
28 August 2022

Heerlijke verse sushi. Extra bij gekregen. Stond op tijd klaar.

HP v Velthoven
17 August 2022

Het eten was 'over' heerlijk! Bezorging was later dan gepland. Goede service!!!!!

Kim
14 August 2022

Heerlijk verse sushi! Super attent briefje erbij met een lekker extraatje en ook nog een gratis blikje drinken! Bedankt! Het was weer heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Natascha van Dam
10 August 2022

Top service, heerlijk eten... goede website, vlotte levering en vriendelijk personeel

Cherelle de Leeuw
6 August 2022

Zoals altijd hartstikke lekker. Één klein dingetje: ik had als bezorgtijd 18:15 aangegeven, maar de bezorger was er al om 17:45. Het was een gelukje dat ik al thuis was, maar dat was nogal onhandig geweest anders. Verder top!

Sander
2 August 2022
Hanneke
1 August 2022

Heerlijk als altijd! Bezorging te vroeg, wat in dit geval prima was, maar niet altijd goed uitkomt.

Marieke
31 July 2022

Heerlijk gegeten en als verrassing extra sushi erbij gekregen. Super service en vriendelijke bezorger!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sam
30 July 2022

Altijd snel bezorgd en lekker

Theo
29 July 2022

Heerlijk verse sushi !!

Jeroen de Blik
24 July 2022
Loekie
21 July 2022
Fabian Reijnen
12 July 2022

Lekker, snel geleverd, goede kwaliteit én een extra presentje? Ik denk dat ik een nieuwe vaste klant geworden ben!

HP
10 July 2022

Super vers en smaakvol!!! Perfecte bezorging

Chantal
3 July 2022

Het was allemaal weer smakelijk en goed gevuld. Leuk die extra sushi er gratis bij met handgeschreven briefje. Erg attent Supersnelle bezorging door een spontane beleefde jongeman

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sophie
3 July 2022

Super snelle bezorging. Warme maaltijd zelf nog te heet om direct te eten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.