Avalia√ß√Ķes de Ookini Nijmegen

Avalia√ß√Ķes recentes

5.0
Christine Van Weynsbergen
Hoje

Heel attent zat er een extraatje bij. Was heel lekker.

Margriet
3 outubro 2022
Susanne
2 outubro 2022

Wederom weer super lekker gegeten! altijd goed verzorgd en zelfs met gratis extra sushi en drinken.

R. Peeters
1 outubro 2022

Gewoon weer super als altijd!

Nicole
1 outubro 2022

Jammer dat de stukken komkommer steeds groter worden en de stukjes vis en avocado kleiner. Ook vind ik het echt belachelijk dat er ‚ā¨0,10 in rekening wordt gebracht voor een plastic tasje terwijl het in een papieren tas zit. Als het echt een plastic tas zou zijn prima maar nu betaal je voor niks. ‚ā¨0,10 per bestelling die ze gratis verdienen

Marieke
25 setembro 2022

Lekkere sushi, goede bezorging en al 4 keer een extraatje erbij! Goede ervaring dus

E. Lindhout
19 setembro 2022

De bestelling werd een uur te vroeg bezorgd (17:00 ipv 18:00), ik was gelukkig net thuis. een kwartier eerder of later, geen probleem maar een uur!?

Noor
18 setembro 2022

Altijd top! Snel bezorgd, lekker, en extra nigiri gekregen :)

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega s√£o geralmente mais longos aos domingos.

S.
5 setembro 2022
Iris
30 agosto 2022

De sushi was twee uur te laat, we hebben gebeld met het restaurant nadat het drie kwartier te laat was en kregen te horen dat het onderweg was. Weer een uur later nog niks ontvangen en weer gebeld en bleek dat het toen onderweg was. We werden dus niet veel wijzer. En uiteindelijk dus dik twee uur moeten wachten op ons eten. Toen het eten er was waren de warme gerechten helaas koud.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega s√£o geralmente mais longos aos domingos.

Liesbeth Spruijt
28 agosto 2022

Heerlijke verse sushi. Extra bij gekregen. Stond op tijd klaar.

HP v Velthoven
17 agosto 2022

Het eten was 'over' heerlijk! Bezorging was later dan gepland. Goede service!!!!!

Kim
14 agosto 2022

Heerlijk verse sushi! Super attent briefje erbij met een lekker extraatje en ook nog een gratis blikje drinken! Bedankt! Het was weer heerlijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega s√£o geralmente mais longos aos domingos.

Natascha van Dam
10 agosto 2022

Top service, heerlijk eten... goede website, vlotte levering en vriendelijk personeel

Cherelle de Leeuw
6 agosto 2022

Zoals altijd hartstikke lekker. √Č√©n klein dingetje: ik had als bezorgtijd 18:15 aangegeven, maar de bezorger was er al om 17:45. Het was een gelukje dat ik al thuis was, maar dat was nogal onhandig geweest anders. Verder top!

Sander
2 agosto 2022
Hanneke
1 agosto 2022

Heerlijk als altijd! Bezorging te vroeg, wat in dit geval prima was, maar niet altijd goed uitkomt.

Marieke
31 julho 2022

Heerlijk gegeten en als verrassing extra sushi erbij gekregen. Super service en vriendelijke bezorger!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega s√£o geralmente mais longos aos domingos.

Sam
30 julho 2022

Altijd snel bezorgd en lekker

Theo
29 julho 2022

Heerlijk verse sushi !!

Jeroen de Blik
24 julho 2022
Loekie
21 julho 2022
Fabian Reijnen
12 julho 2022

Lekker, snel geleverd, goede kwaliteit én een extra presentje? Ik denk dat ik een nieuwe vaste klant geworden ben!

HP
10 julho 2022

Super vers en smaakvol!!! Perfecte bezorging

Chantal
3 julho 2022

Het was allemaal weer smakelijk en goed gevuld. Leuk die extra sushi er gratis bij met handgeschreven briefje. Erg attent Supersnelle bezorging door een spontane beleefde jongeman

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega s√£o geralmente mais longos aos domingos.

Sophie
3 julho 2022

Super snelle bezorging. Warme maaltijd zelf nog te heet om direct te eten!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega s√£o geralmente mais longos aos domingos.