Beoordelingen van Ookini Nijmegen

Recente recensies

5.0
Antoon
29 januari 2023
Chantal
27 januari 2023

Het was weer heerlijk, royale portie, snel bezorgd. Altijd fijn bij ookini

Lianne de Bruijn
23 januari 2023

Heerlijk en vers! Zoals het hoort. Bezorging kwartiertje later dan verwacht, maar je krijgt hiervoor netjes een mail! Ook wat extra sushi gekregen bij mijn bestelling. Ga zo door

Margriet
21 januari 2023
D
20 januari 2023
Richard Peeters
15 januari 2023

Zoals altijd weer top. Een tijdje werd hier niet meer bezorgd. Gelukkig nu wel weer bezorging mogelijk in deze regio. Meteen gebruik van gemaakt.

Margriet
15 januari 2023

Helemaal prima, alleen heb ik nu meerdere keren de flamed-salmon nigiri besteld en de gewone zalm nigiri gekregen. Kan gebeuren, maar is nu al een paar keer gebeurd. Graag goed op letten :)

Dani
12 januari 2023

Wow 🤩 super snelle bezorging. Sushi was heerlijk en nog lekker warm.

Rene
9 januari 2023
Esra van den Broek
7 januari 2023

Altijd fantastisch! En ook lief dat we de laatste tijd altijd wat extra krijgen :)

Eefke
7 januari 2023

Sushi heel erg lekker en vers. Ook wat spontane lekkere extraatjes gekregen bij onze bestelling, werd erg gewaardeerd

Nicky
5 januari 2023

Heerlijk! En bedankt voor het extraatje :)

Sophie
31 december 2022

Weer heerlijk, goed verzorgd en precies op tijd. Heel blij ook met de duidelijke imgredienten weergave op site/app ivm allergenen.

Jasper
30 december 2022

Heerlijk en top service

Rinske
29 december 2022

Het lijkt wel of de sushi kleiner en de sashimiplakjes dunner zijn geworden. Verder is de kwaliteit nog steeds vers en goed.

Emil
26 december 2022
Rob Gesthuizen
24 december 2022

Keurig op tijd bezorgd, Mooi verzorgde bestelling, Kwaliteit perfect, Prijs zeer acceptabel

Died
24 december 2022

Prima Sushi Goede prijs kwaliteit

Tom
19 december 2022
S
15 december 2022
Frijke
3 december 2022

Lekkere sushi, aardig personeel, goede prijs kwaliteit verhouding!

Margriet
3 december 2022

Graag geen plastic gras meer tussen sushi, voor de rest was de sushi lekker en op tijd bezorgd. Nooit klachten over Ookini!

Chantal
1 december 2022

Heerlijk eten, snelle bezorging

Jimmy
23 november 2022

Helemaal geweldig weer! Top kwaliteit en snel! Dank voor de kleine extra met briefje! Ga zo door Ookini! Wij bestellen weer snel 😁

Margriet Klein
20 november 2022
Nina
20 november 2022

Snel, goed eten en super vriendelijke mens. Ook relatief lagere prijs dan anderen maar kwaliteit is er niet minder om!! Top!

Floor
19 november 2022

Sushi was heel lekker maar ruim een uur te laat....

nvt
13 november 2022
M
9 november 2022

Royaal te laat (meer dan een half uur)!

L. Anoniem
6 november 2022

Was weer vers en erg lekker. Het was druk en waren later maar heel netjes gebeld dat het wat later werd dan gevraagde tijd. Paar extra sushi erbij. Toppie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans-Peter
30 oktober 2022

Iets te laat maar ooooooh zo lekker. Pure verse sushi 🍣 een genot!!!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Astrid
30 oktober 2022

Bezorging was zelfs 15 minuten eerder!

Roos
28 oktober 2022

Ruim op tijd bezorgd. Heerlijke sushi, echt genoten! Zelfs wat extra gekregen, top. Kleine tip: verse gember is echt lekkerder dan uit een zakje en sojasaus was wat weinig. Verder absolute aanrader!

Skadi van Hemert
25 oktober 2022

Heerlijke poke bowls. Begreep van de bezorger dat hij niet wist of de fooi (online) ook naar hem toe ging. Hoop dat wel dat fooi gedeeld wordt

Anne
22 oktober 2022

Bestelling werd al snel bezorgd en was van goede kwaliteit. We hadden (te) ruim besteld, dus best wat over.

Sophie
21 oktober 2022

Heerlijke verse sushi, eerlijke prijzen en vriendelijke service. Beste sushi van Nijmegen!

Noortje
17 oktober 2022

Altijd top en wat extras er bij 🐝

Isabel
17 oktober 2022

Super sushi. Heel blij

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ankie Steppe
16 oktober 2022

Smaakt elke keer weer lekker, ruim voldoende en dat extraatje is elke keer een leuke verrassing

Tom
16 oktober 2022
HP
15 oktober 2022

Lekkere verse sushi….. wat wil je nog meer!!!

Emilie
14 oktober 2022

Lekkere poké bowl en snel geleverd. We kregen ook gratis sushi van het huis erbij. Top service!

Maria
13 oktober 2022
Sushi
13 oktober 2022
Charlotte
9 oktober 2022

Het was weer prima!

Maaike
8 oktober 2022
Jolein Rademakers
7 oktober 2022

Super service!

Christine Van Weynsbergen
6 oktober 2022

Heel attent zat er een extraatje bij. Was heel lekker.

Margriet
3 oktober 2022
Susanne
2 oktober 2022

Wederom weer super lekker gegeten! altijd goed verzorgd en zelfs met gratis extra sushi en drinken.

R. Peeters
1 oktober 2022

Gewoon weer super als altijd!

Nicole
1 oktober 2022

Jammer dat de stukken komkommer steeds groter worden en de stukjes vis en avocado kleiner. Ook vind ik het echt belachelijk dat er €0,10 in rekening wordt gebracht voor een plastic tasje terwijl het in een papieren tas zit. Als het echt een plastic tas zou zijn prima maar nu betaal je voor niks. €0,10 per bestelling die ze gratis verdienen

Marieke
25 september 2022

Lekkere sushi, goede bezorging en al 4 keer een extraatje erbij! Goede ervaring dus

E. Lindhout
19 september 2022

De bestelling werd een uur te vroeg bezorgd (17:00 ipv 18:00), ik was gelukkig net thuis. een kwartier eerder of later, geen probleem maar een uur!?

Noor
18 september 2022

Altijd top! Snel bezorgd, lekker, en extra nigiri gekregen :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

S.
5 september 2022
Iris
30 augustus 2022

De sushi was twee uur te laat, we hebben gebeld met het restaurant nadat het drie kwartier te laat was en kregen te horen dat het onderweg was. Weer een uur later nog niks ontvangen en weer gebeld en bleek dat het toen onderweg was. We werden dus niet veel wijzer. En uiteindelijk dus dik twee uur moeten wachten op ons eten. Toen het eten er was waren de warme gerechten helaas koud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Liesbeth Spruijt
28 augustus 2022

Heerlijke verse sushi. Extra bij gekregen. Stond op tijd klaar.

HP v Velthoven
17 augustus 2022

Het eten was 'over' heerlijk! Bezorging was later dan gepland. Goede service!!!!!

Kim
14 augustus 2022

Heerlijk verse sushi! Super attent briefje erbij met een lekker extraatje en ook nog een gratis blikje drinken! Bedankt! Het was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Natascha van Dam
10 augustus 2022

Top service, heerlijk eten... goede website, vlotte levering en vriendelijk personeel

Cherelle de Leeuw
6 augustus 2022

Zoals altijd hartstikke lekker. Één klein dingetje: ik had als bezorgtijd 18:15 aangegeven, maar de bezorger was er al om 17:45. Het was een gelukje dat ik al thuis was, maar dat was nogal onhandig geweest anders. Verder top!

Sander
2 augustus 2022
Hanneke
1 augustus 2022

Heerlijk als altijd! Bezorging te vroeg, wat in dit geval prima was, maar niet altijd goed uitkomt.

Marieke
31 juli 2022

Heerlijk gegeten en als verrassing extra sushi erbij gekregen. Super service en vriendelijke bezorger!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sam
30 juli 2022

Altijd snel bezorgd en lekker

Theo
29 juli 2022

Heerlijk verse sushi !!

Jeroen de Blik
24 juli 2022
Loekie
21 juli 2022
Fabian Reijnen
12 juli 2022

Lekker, snel geleverd, goede kwaliteit én een extra presentje? Ik denk dat ik een nieuwe vaste klant geworden ben!

HP
10 juli 2022

Super vers en smaakvol!!! Perfecte bezorging

Chantal
3 juli 2022

Het was allemaal weer smakelijk en goed gevuld. Leuk die extra sushi er gratis bij met handgeschreven briefje. Erg attent Supersnelle bezorging door een spontane beleefde jongeman

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sophie
3 juli 2022

Super snelle bezorging. Warme maaltijd zelf nog te heet om direct te eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.